2008-01-17 2 瀏覽
同老婆行過旺角好景對面有間新野, 又有試飲, 又有試食, 於是試下....其實佢地買既西班牙脆條, 我之前係東京狄士尼樂團食過, 而且早排無線"近處得食" 介紹西班牙時都有介紹呢條脆條, 估唔到香港而家都有, 試過知後果然同我食過既一樣好味, 外脆內軟, 而且好香, 不過間野太多花神, 又士多啤利sauce, 芒果sauce 等等, 其實我話最好味就剩係落icing sugar.....試完知後個哥哥仔又鬼甘有誠意要我試佢地既smoothie, 試左個士多啤利加藍梅smoothie, 好好味, 於是order一杯...佢沖果陣我見佢真係用幾粒新鮮士多啤利來沖, 利害, 一份脆條7條加一杯smoothie, 同老婆兩個又飲又食先收我27蚊, 我諗係第2度27蚊未夠買一杯smoothie. 低試到暈.