2023-01-09
餐廳地理位置都相當方便裝修典雅有格調環境氣氛都好舒適好適合約會或聚餐👍🔸鵝肝黑松露醬意大利麵 $165🔸廣島蠔柴魚碎意大利飯 $158🔸泰式奶茶味麻糬窩夫配雪糕 $108鵝肝黑松露醬意大利麵份量一般,可以再多點!鵝肝煎到個外皮好香脆,金黃色嘅色澤非常吸睛,食落口感好creamy,非常之香🤩意粉煮得啱啱好,咬落好彈牙。黑松露醬配意粉真係好夾好好味😆廣島蠔柴魚碎意大利飯賣相睇落好似無咩特別,食落原來好有驚喜,佢嘅米飯煮得恰到好處,唔會太硬或太淋。食落好香忌廉味,加埋柴魚碎令到個飯更香。廣島蠔好大隻,炸得好酥脆,味道好鮮甜🤤泰式奶茶味麻糬窩夫配雪糕嘅賣相好精緻,打卡影相一流👍 泰式奶茶味嘅窩夫真係第一次食,估唔到又幾好味,窩夫外皮好脆,裡面好軟綿綿,食落好有層次感。雪糕有四款口味選擇,我哋就揀咗瑞士朱古力味,同個窩夫好夾🤣
裝修典雅有格調
環境氣氛都好舒適