2023-01-31 53 瀏覽
最近諗食飯諗到頭都爆. 聖誕之後到新年, 過完年又到情人節. 卒之畀我遇到呢間環境唔錯得嚟又價錢相宜嘅餐廳😌餐廳環境主色係古典紅, 皮sofa. 位置闊落冇擠逼感. 可以好好咁傾計~🐓烤法國春雞都係性價比高, 呢個價錢食到皮脆肉嫩嘅烤全雞, 仲有烤過嘅配菜同原隻蒜頭. 薯蓉仲要有埋黑松露. 贏晒!🍝招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁燴意粉百幾蚊竟然仲可以食到有兩塊海膽嘅意粉(覺得唔係消失的海膽), 連蟹籽都勁多. 誠意十足. 意粉偏煙韌, 係我鍾意嘅口感. 呢個可列入encore系列!🥂Gin Fizz呢杯gin認真抵飲, 平時去bar飲gin都係10oz倒. 但係呢杯目測有14oz. 仲好飲😌🍷Pussy Foot 小妹不才又飲mocktail, 呢杯mixing果汁嘅提子汁味最出. 唔會太甜好爽口.

🐓烤法國春雞

🍝招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁燴意粉