2022-04-17
今次係香港大學站小店😊😊 有少少"隱世"既位置??🤭 💬南瓜湯 (是日例湯包埋)好creamy好滑一啲渣都冇 感覺加入咗忌廉 🥰🥰 個人黎講幾喜歡!!💬 自家製美國牛肉芝士漢堡伴薯條 - $108牛肉漢堡幾juicy, 佢用咗傳統車打芝士, 另外有茄汁底, 有少少食大版cheese burger ?!🤭 唔知幾耐冇食mc 叔叔🤪 如果你鍾意傳統嘅茄汁漢堡包就幾岩你喇~哈哈 但相對嚟講呢個價錢, 我就覺得偏貴喇💬 香煎龍脷柳配雜菌忌廉汁 - $78 換薯條+$5 龍脷柳煎得幾滑, 不過有啲喊; 佢個雜菌忌廉汁 就有少少失望, 陣味好天然好香嘅雜菌味, 不過攞嚟做調味嘅汁就會比較淡口, 感覺似雜菌忌廉湯味道另外薯條都有啲失望, 一食就知唔係新鮮薯條😔薯條控表示有啲傷心!!湯係唔錯, 其他就中規中矩, 見佢係💛店, 會畀多次機會佢🤭希望薯條係新鮮熱辣架啦~~~
今次係香港大學站小店😊😊 有少少"隱世"既位置??🤭
💬南瓜湯 (是日例湯包埋)
💬 自家製美國牛肉芝士漢堡伴薯條 - $108
💬 香煎龍脷柳配雜菌忌廉汁 - $78 換薯條+$5