2020-09-06
JUST EAT+越南菜+泰國菜🏠環境:+ 播住鋼琴純音樂 令人好reflex 好chill+  白色同黑色 灰色 嘅配色有格調點咗二人餐試吓 total $348‼️ Just eat 春卷好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 好脆 新鮮整出嚟 好好食 絕對唔係千年油 ✅ 裏面好足料 脹晒咁 唔會好似茶樓果D食空氣咁‼️ 海南雞好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 好滑 油脂啱啱好 最鐘意沾佢個蒽油✅ 食雞 最緊要係有雞味 呢隻海南雞可以滿足到我✅ 好懶嘅我鐘意佢 幾乎無骨 啖啖肉 係幾爽‼️ 燒豬腩肉濱海好食指數:⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 濱海係將蔥碎同炸蒜碎鋪喺一餅米粉面頭 ✅ 米粉可以中和肥腩嘅油 係幾夾‼️ 馬拉盞炒通菜好食指數:⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 炒出嚟幾夠鑊氣 個汁夠惹味✅ 如果再爽多少少就更好📍西環英華臺1-6號華輝閣地下2-3號舖Shop 2-3, G/F, Wah Fai Court, 1-
JUST EAT
好食指數:⭐️⭐️⭐️
✅ 炒出嚟幾夠鑊氣 個汁夠惹味
✅ 如果再爽多少少就更好
📍西環英華臺1-6號華輝閣地下2-3號舖
Shop 2-3, G/F, Wah Fai Court, 1-6 Ying Wa Terrace, Western District
⏰
星期一
11:30 - 15:00
星期二至日
11:30 - 21:00
☎️ 電話號碼 26060662
📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵