2024-08-11 76 瀏覽
.🅢🅞🅤🅣🅗🅛🅐🅝🅔有驚喜既早餐🍳好隱蔽既後街..但裝修得好有特色既西餐廳😍就黎搬離西環🥹有點不捨🥲係屋企樓下開咗咁耐既西餐臨搬前要去食下👍🏻牛油果🥑有機雞蛋🥚多士牛油果靚唔靚⁉️其實真係食得出架‼️好新鮮好fresh✴️再加埋留心蛋係面超搭配既組合👍🏻我平時喺屋企都咁整😆塊多士硬身得黎好煙韌💯薯仔🥔菠菜白汁焗有機蛋呢個非常有驚喜同出色💯 薯仔煮熟軟爛,與菠菜葉的爽脆口感形成對比,口感層次而白汁提供滑順的質地,和焗蛋一起吃很百搭‼️而且仲係營養均衡的健康餐拉花朱古力☕️一向唔飲咖啡嘅我‼️每次去呢啲西餐廳地方都會嗌杯熱朱古力!估唔到都有驚喜!拉花非常靚💓@southlane#alldaybreakfast #驚喜早餐 #foodie #西環 #木系西餐西環隱蔽西餐
🅢🅞🅤🅣🅗🅛🅐🅝🅔
牛油果🥑有機雞蛋🥚多士