2021-10-05 171 瀏覽
平時食佢啲蛋糕就食得多啦,book咗12:30,去到都唔算多人,座位仍然有一半,安排左我哋坐咗商場露天位置,座位舒服但係枱好細,侍應目無表情,戴住口罩都感受到,像機械人,倒水,落單,上菜,唔緊要,我哋試吓佢啲嘢好唔好食,我哋叫咗兩個Set Lunch 只有頭盤,及主菜,不包飲品,飲品可以半價享用,食物質素係唔錯嘅,但係以呢個價錢,實在太細份,我食完只有一半飽,真係雀仔胃先會飽🤣🤣▪️頭盤Caesar Salad 兩啖食完,少得可憐,菜係新鮮嘅,醬汁不錯,猶如食風一樣主菜▪️Chicken Breast & Avocado Sourdough $ 158▪️慢煮雞胸,牛油果,自家製牛油果乳酪配酵母麵包麵包呢個配搭好好食,雞胸唔嚡口,牛油果幾新鮮,麵包都唔錯,好煙韌,配上自家制牛油果醬,好食,但都係好細份,雞胸得個幾舊仔🤣💛▪️Signature Mentaiko Crabmeat & Scallop Spaghetti $ 178▪️明太子,蟹肉,北海道刺身及帶子,靈芝菇及白玉菇,三文魚子意大利粉 呢個意粉係出色嘅,首先醬汁調味配得好好,好濃郁包住每條意粉,帶子和三文魚子好新鮮,其他配料都好多,足

▪️頭盤Caesar Salad
兩啖食完,少得可憐,菜係新鮮嘅,醬汁不錯,猶如食風一樣

主菜
▪️慢煮雞胸,牛油果,自家製牛油果乳酪配酵母麵包麵包

呢個意粉係出色嘅,首先醬汁調味配得好好,好濃郁包住每條意粉,帶子和三文魚子好新鮮,其他配料都好多,足料,但都係果句啦好細份,真係要一講再講🤣🤣💛💛

跟餐沒有飲品,但可以半價優惠享用
▪️Ice Long Black $32 x 50% = $ 16
帶少少酸味,第一次飲呢隻咖啡品種,唔錯💛

▪️Flat White $48 x 50 % = $24
呢個咖啡有驚喜,亦都係帶少少酸味,同埋都幾濃,我鍾意💛💛💛