餐廳: Verde MAR
資訊:

2024-04-17 5 瀏覽
牛油果富含健康脂肪同多種維生素,今日就去佢嘅主題餐廳嘆返個Avacadooooo大餐啦😆🥑另外真係好中意餐廳嘅小清新裝修,比人感覺好愉悅同平靜😚❥Slow Cooked Beef Cheek Barbacoa長時間慢煮嘅牛肉肉質極柔軟,輕易就可以用叉切開。調味上會比較輕手,淡鹽湯汁燉煮更加食到牛肉嘅原味道🐮❥TacoTaco口味可以雞牛豬魚任君選擇😋比較推薦豬肉碎絲,有微辣醬汁同香烤嘅味道。另外on top有莎莎醬同牛油果蓉🍅整體惹味又清爽。❥︎ Avicado Ice cream牛油果雪糕質感幾驚喜,黏稠又綿密,有幾分似義大利雪糕🍦中間黃色波波球係芒果味,兩款加埋食清新又特別😚❥Chocolate Ice點止係朱古力奶甘簡單😎原來仲加左肉桂粉啊😝係甜嘅基礎上增添左一絲風味👍🏻好飲!❥Avicado Smoothie望到奶昔黏黏結結就知牛油果比例吾輕啦😌飲落順滑柔和,果香風味若隱若現🥑

❥Taco
另外on top有莎莎醬同牛油果蓉🍅整體惹味又清爽。

❥︎ Avicado Ice cream

❥Chocolate Ice