呢排大館都有好多唔同嘅展覽,今次嚟到就試吓呢間主打西西里gelato嘅cafe🫶🏻同平時嘅gelato唔同,呢一間有唔少都係用雪條棍造型嘅勁cute cute~加埋西西里風格瓷磚同埋檸檬樹裝飾啱晒打卡✨今次嗌咗一份招牌意式雪條Popsicle,今次揀嘅strawberry sorbet($39)啱晒又想減肥又忍唔到口嘅女士(我)🤰🏻呢到仲可以按個人喜好揀不同朱古力醬及配料,每款都係加$5🍓今次加咗黑朱古力醬同埋開心果碎,唔單止個樣ig-able咗,成個味道同口感都昇華咗🍫Gelato ($49/2; $59/3; $69/4) 以中環地區定價嚟講算係合理啦😛今次揀咗香芋、花生、荔枝同豆腐,如果平時鍾意食重口味嘅話,花生就會最適合,因為佢食落去係最nutty🥜 其他口味食落去都比較輕盈👌🏻Cookie parfait ($69) 曲奇雪糕好特別🍪同平時嘅Cookie and cream唔同,佢係比較朱古力味出,加埋大量嘅Oreo碎同埋粟米片,食落去口感較豐富,不過比較快會融,要食快啲🤣除咗gelato,佢哋仲有意式沙冰、croffle雪糕、Arancini及鬆餅等,想嘆杯啡都得☕️未食夠喉

除咗gelato,佢哋仲有意式沙冰、croffle雪糕、Arancini及鬆餅等,想嘆杯啡都得☕️未食夠喉仲可以買自選口味嘅禮盒裝拎返屋企品嚐~