2014-06-24 2675 瀏覽
那天...我覺得真會熱死人...入左西貢一日遊,但冇落水 好快就熱到濕透晒..好後悔冇去游水!話說本來我係想去let's jam的,但入面full 晒,D妺妺仔店員又完全ignore我地成5分鐘(真係企係入便阻住佢做野佢都可以唔理我地,好勁) 咁咪唔去囉,睇佢都唔志在招呼我。咁所以就行左去隔離CC Cafe,其實我都係想食個all day breakfast姐 有冷氣!!! 正...我叫左個all-day-breakfast轉Waffle,honey叫左個火腿三文治ummm..其實見到佢個樣個陣真係有D失望,賣相不討好,全部都好plain...果然...都真係超級普通,搞近唔好食,望下廚房,D人好年青,咁我又唔可以咁年齡歧視人嘅...再睇睇openrice,都唔係話好好好差呀...睇下個日子...3,4年前...真係轉左手都唔奇...總知我就未食過咁唔好食的all day breakfast..浪費了我入西貢食一餐的quota...honey個sandwich反而叫做普通好少少,我個個breakfast未達普通好少少的層次,咁咖啡來說,比起食物,叫做好好多架啦。算啦,下次都係排對面個間
那天...我覺得真會熱死人...入左西貢一日遊,但冇落水
 好快就熱到濕透晒..好後悔冇去游水!

all-day-breakfast

算啦,下次都係排對面個間Colour Brown,唔打得都應該睇得..叫做開心過..
2014-06-01