2022-08-13
今次我又入左西貢啦。。又係入西貢行個山啦。。又行完山又去搵好野食。。但做親咁大型嘅運動次次都想食番啲甜嘅😋😋搵左陣又唔想飽肚終於去左呢間。。但佢宣布左做到9月中左加啦。。成係間小小日系店。。其實佢仲有好色主食。。捉緊最後嘅機會去試試佢嘅住家小店。。啲野食都OK架👍🏼👍🏼我今次就試左佢個甜品SET。。份量少少但試到好多野😋😋食完係有份滿足感☺️..🍭ᗪEᒪᑌ᙭E ᗪESSEᖇT ᑕOᗰᗷO-ᑕᕼOᑕOᒪᗩTE ᖴOᑎᗪᗩᑎT-ᗰIᑎI S’ᗰOᖇES ᗪIᑭ-ᒍᗩᑭᗩᑎESE ᗯᗩᖇᗩᗷI ᗰOᑕᕼI-ᖴᑌᒍI ᗩᑭᑭᒪE ᑕᕼEESE ᑕᗩKE..📍 .TAPS (西貢)西貢市場街34號地下..@dot_taps ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkd
又係入西貢行個山啦。。
又行完山又去搵好野食。。
但做親咁大型嘅運動次次都想食番啲甜嘅😋😋
搵左陣又唔想飽肚終於去左呢間。。
但佢宣布左做到9月中左加啦。。
成係間小小日系店。。其實佢仲有好色主食。。
捉緊最後嘅機會去試試佢嘅住家小店。。
啲野食都OK架👍🏼👍🏼
我今次就試左佢個甜品SET。。份量少少但試到好多野😋😋
食完係有份滿足感☺️
🍭ᗪEᒪᑌ᙭E ᗪESSEᖇT ᑕOᗰᗷO
-ᑕᕼOᑕOᒪᗩTE ᖴOᑎᗪᗩᑎT
-ᗰIᑎI S’ᗰOᖇES ᗪIᑭ
-ᒍᗩᑭᗩᑎESE ᗯᗩᖇᗩᗷI ᗰOᑕᕼI
-ᖴᑌᒍI ᗩᑭᑭᒪE ᑕᕼEESE ᑕᗩKE
📍 .TAPS (西貢)
西貢市場街34號地下
@dot_taps
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#saikung#saikungfood#saikungcafe#taps#tapscafe#西貢cafe#西貢美食#dottaps#japanesecafe