2021-08-31 2367 瀏覽
西貢呢間大pizza店經常户外運動完都會嚟食😋 因為真係經濟實惠,無論情侶,朋友,家人都岩食!🤩今次係附近玩完獨木舟,一行四人,就叫左兩個pizza,兩個麵做主食。如果大家想食唔同嘅pizza口味,都可以逐件買,都係💰30-45不等~-💛意大利辣肉腸薄餅 14吋 💰115 (好味道: 💛💛💛)辣肉腸唔算好辣,可以增加食pizza嘅刺激感😂-💛四重芝士薄餅 14吋 💰170 (好味道: 💛💛💛💛)本身以為四款芝士會好膩,但又唔會喎😮😮 仲好香好juicy😳 推薦👍🏻👍🏻👍🏻-💛傳統意大利粉 💰55 (好味道: 💛💛💛💛)私心推薦👍🏻 每次都會想叫呢款😛 雖然個名好普通,但內容十分滿意💯 醬汁係用真蕃茄加肉碎整!面頭仲鋪滿芝士🤩 每次上枱都熱辣辣,撈勻勁好食!😋😋😋-💛自製招牌千層麵 💰85 (好味道: 💛💛💛)呢款千層麵個醬其實同上面意大利粉一樣,係好味的,但就嫌個千層麵層次唔夠細,食既時候口感爭少少🤏🏻Btw 每款麵都會有一個蒜蓉卷附帶,但我同朋友們都唔太喜歡,硬硬的,又無乜味道🤨-💛炸薯條 💰20 (好味道: 💛💛💛)係連皮炸薯條🍟 份量好多,每一條都粗過我手指☝🏻 不過就無咩味道,

💛意大利辣肉腸薄餅 14吋 💰115
(好味道: 💛💛💛)

辣肉腸唔算好辣,可以增加食pizza嘅刺激感😂

💛四重芝士薄餅 14吋 💰170
(好味道: 💛💛💛💛)

💛傳統意大利粉 💰55
(好味道: 💛💛💛💛)

💛自製招牌千層麵 💰85

💛炸薯條 💰20
(好味道: 💛💛💛)

係連皮炸薯條🍟 份量好多,每一條都粗過我手指☝🏻 不過就無咩味道,要點茄汁先好啲🤏🏻 同埋炸得唔夠香脆

💛芒果沙冰 💰15
夠凍,甜甜地幾好飲,不過飲到一半就會得番啲冰😂 除非等佢溶多陣先飲。但因為唔想飲汽水,所以通常都會叫沙冰🤓

人均消費:💰110 (免加一)
環境:💛💛💛💛
服務:💛💛💛💛