2021-05-21 812 瀏覽
上網search西貢素食餐廳就搵到呢間2084,種類主要以南亞印度菜為主。因為係平日並唔多人,唔洗等就有位。我地兩個女仔點左素魚咖哩(FISH COCONUT KORMA), 薄餅(ARABIC PITTA)同北京炸蠔菇(PEKING TACOS),餸菜都好快到FISH COCONUT KORMA 素魚扒咖哩 $50 (細)& ARABIC PITTA 薄餅$35薄餅係常溫,咬落異常煙韌,朋友唔太喜歡覺得似食紙咁我都認為如果熱既會比較好食,咖哩不過不失,魚柳係由麵根同豆類整成的,都幾有口感好食。PEKING TACOS $75脆皮北京卷配酥炸蠔菇,青瓜,青蔥和海鮮醬真係用左北京填鴨既醬,炸菇都係炸得較煙韌,所以都似肉質感,但加埋薄餅、醬料、蔥就幾好食原本對KAFFIR COOLER好有興趣,但佢加埋Almonds就有D淆底,因為本身我怕杏仁露既味,留待下次再試。 非常好既係冇加一服務費,環境舒適,價錢都合理

因為係平日並唔多人,唔洗等就有位。

薄餅係常溫,咬落異常煙韌,朋友唔太喜歡覺得似食紙咁

PEKING TACOS $75
脆皮北京卷配酥炸蠔菇,青瓜,青蔥和海鮮醬

非常好既係冇加一服務費,環境舒適,價錢都合理
2021-05-20
  • Peking Tacos