2024-07-12
夏天熱辣辣,食完飯想食啲甜品消暑解膩🥵今日就黎到西貢食完飯,梗係要食埋甜品先走啦!呢間甜品鋪係海傍街,都好易搵架!榴槤班㦸超中意食榴槤!🤤呢個班㦸入面勁多榴槤果肉勁正🤩🤩榴槤肉仲好香好甜,而且班㦸皮唔厚,加埋入面既cream又香又甜,一啖咬落去食到一絲絲榴槤果肉同cream,好鬼正🤤朱古力沙冰見到咁大杯勁開心😍仲要裝備得好靚,令人好有食慾🤤朱古力味超香濃🤤上面仲淋上朱古力醬,令朱古力味更更更香濃😍食落去透心涼😌好岩夏天消暑🤭🤑 人均消費:~$60🤩 推薦指數:8 / 10📍 餐廳資料:甜源居 (西貢)西貢西貢海傍街16號地舖☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*喜歡我的食評請Like & Follow🫶🏻 @umi.bengal.foodie#foodie #foodies #foodiegram #foodielife #foodiehk #hkfood #hkfoodie #hkrestaurant #香港美食 #香港好去處 #香港打卡 #香港探店 #香港必吃 #香港美食攻略 #西貢美食 #西貢甜品 #榴槤
榴槤班㦸
朱古力沙冰
🤑 人均消費:~$60
🤩 推薦指數:8 / 10
📍 餐廳資料:甜源居 (西貢)
西貢西貢海傍街16號地舖