2024-11-13
M Square • 西貢有時嚟西貢唔一定食海鮮嘅,就好似呢間西式餐廳,位於一個寧靜的海旁隔離,環境舒適,適合悠閒的下午。餐廳內亦有桌球俾你玩,我見在場嘅客人好多都係chill住玩chill住傾偈✅ Portobello Beef Burger 🐮安格斯牛肉洋蔥漢堡,入邊再加上黑松露忌廉醬煮大啡磨菇,牛肉漢堡扒多肉汁、鬆軟、有咬口,大啡菇亦好香好好食,旁邊配上大量薯條✅ Calamari Squid Ink Pasta 🍝 呢度菜式即係墨汁意粉配上魷魚和蕃茄他他,意粉食到墨汁香味,醬汁濃稠,係法式芥末忌廉汁,味道香濃,唔錯👍🏼✅ Banoffee Creme Brulee Pancake 🥞 軟綿綿,空氣感重的疏乎厘pancake上面有一層香甜的脆脆焦糖,另外加上士多啤梨和香蕉的點綴,香甜不膩
✅ Portobello Beef Burger 🐮
✅ Calamari Squid Ink Pasta 🍝