2024-09-16
每次到西貢遊玩,我都會到m square 食野,多國菜來講,西貢有咁舒服既一間餐廳🍴真係不錯的選擇。呢度環境就好似國外既俱樂部,有桌球🎱高爾夫球⛳️,足球⚽️機玩,而且環境闊落舒適,岩曬一家大細來放電,又適合一大班朋友來聚會啊😋而且呢度既食物都相當有水準相當好食😋點左幾款小柔推薦既美食介紹返🤗Grilled beef steak salad $165 普通一份牛扒沙拉已經好好食,牛扒自動半生熟,燒得好香,沙拉有D飛達芝士🧀撈埋一齊食味道超好👅Mussel pot $176 有烤多士配搭住食既紀廉煮藍青口,特別呢個紀廉汁真係絕了,好吃到不行Honeycomb pancake 🥞 $128, 呢度既pancake超級出名,必食之選 ,呢款口感似梳芙里,QQ的軟軟的好好味😋飲品方面我就點了杯white wine 淺嚐這裏的服務也是十分好,服務生精通中英文,也時不時來給我倒水,下次人多聚餐必須再來🥰
而且呢度既食物都相當有水準相當好食😋
點左幾款小柔推薦既美食介紹返🤗