2015-08-06 616 瀏覽
都開左一段時間(一個月倒啦),終於有時間落去食!門面裝修好有味道,加上餐廳名係"80后",所以一開始真係諗住係年輕人開既。誰不知係一對好有heart好nice既夫婦開既,聽聞老闆娘仲係泰國人黎既添!sa wa di cup!8月6號晚,男友遲收工9點20分先返到去!但我恨食左好耐喇喎。。。。老闆好好人咁都俾我地入去,佢開面係寫閂9點既,但就話有客都會照做。之後都有兩檯客入,老闆都照serve!👍今晚有好多碟都唔記得影相,係事後甜品時間先醒起😝正餐唔錯!!生菜包看似份量少但都夠食喎!佢本身辣辣地,岩晒好辣既我✌我個扎肉金邊粉,我幾like!面頭都有好幾條通菜,唔吝嗇既!我落左d魚露,仲有辣粉,好麻!岩晒我!但就算落咁多調味,個湯底隱約都仲食得出唔係味精既!!very good!男友個雞飯好似連湯連餐飲!抵!佢話個雞飯都好味😋😋😋😋男友最欣賞呢個:南瓜布丁!確係特別!老闆們自創的,話層皮都食得!布丁夠滑,整體配搭好正。唔太甜!最重要佢都只係承惠40蚊!抵啦!原個南瓜喎!我就鐘意呢個清清地既椰青糕!!好飽好滿足既一餐啊!會再黎!
都開左一段時間(一個月倒啦),終於有時間落去食!

男友個雞飯好似連湯連餐飲!抵!
佢話個雞飯都好味😋😋😋😋

男友最欣賞呢個:南瓜布丁!

最重要佢都只係承惠40蚊!抵啦!原個南瓜喎!
南瓜布丁!夠特別
我就鐘意呢個清清地既椰青糕!!
好飽好滿足既一餐啊!會再黎!
2015-08-06
南瓜布丁!夠特別