2024-06-15 32 瀏覽
雖然呢排天氣唔好,但係都唔影響我哋出外搵好嘢食嘅好心情今日就同朋友仔去西貢玩,途經呢間Cafe覺得個裝修好靚,就入咗去試吓!估唔到都幾驚喜喎!66% Caraibe Dark呢間Cafe主打朱古力,餐牌介紹佢哋用嘅朱古力係VALRHONA,呢個牌子可以被譽為朱古力界嘅係Hermes!果然!香濃幼滑, 66%。又唔會太甜!2D柴犬 Chocolate呢個朱古力真係好靚,好適合打卡!柴犬造型好可愛,朱古力亦都係香濃幼滑,好好飲! Sleepless Full Breakfast另外我哋都叫咗all day Breakfast啦,呢個all day Breakfast算係我食過都幾高質嘅全日早餐,食材新鮮,搭配多樣化!完全唔會好似其他我day Breakfast咁樣食完好漏好滯!佢條腸仔係會Juicy到爆汁!哈哈哈!Real Tiramisu甜品我哋揀咗Tiramisu, 呢個Tiramisu外型好靚!蛋糕濕潤,外層嘅cream好幼滑,上面嘅咖啡粉好多!好味!總括而言,呢間餐廳都好超,而且裝修好靚好適合打卡!如果大家去開西貢都可以入嚟呢間餐廳度試吓,會俾你一個唔錯嘅體驗!
雖然呢排天氣唔好,但係都唔影響我哋出外搵好嘢食嘅好心情

66% Caraibe Dark

2D柴犬 Chocolate