黎到西貢除咗食海鮮,其實都可以試吓呢度幾多國菜,因為呢度外國遊客多,多國菜嘅選擇都相對比較多,就好似早排放假去嘅呢間主食墨西哥菜式嘅——🌟無問題🌟佢個名真係無問題😂呢間餐廳有唔少外國遊客喺度食,就連招待嘅侍應都係外國人,喺度食嘢就好似去咗外國度假嘅感覺,而且餐廳坐喺出面,仲可以望到西貢佈滿遊艇嘅海景,更有外國feel💕._.🐂|水牛城辣炸鷄漢堡|🍔配脆炸薯條+田園沙律依家一上枱見到塊炸雞大大塊勁吸引,一邊影相嘅時候仲要聞到佢好香嘅水牛城辣嘅香味,勁想食🤤塊炸雞扒真係好夠味,但有啲辣🥵,肉質腍身,外皮香脆可口,連伴碟嘅炸薯條都一樣咁邪惡香脆🤩·🫔|七餡捲餅|🫔配慢煮德州牛肉醬好耐都冇食過呢種墨西哥卷,大大嚿卷餅,個餡料多到就快包唔晒,裏面嘅味道口感好豐富,仲有類似西班牙飯粒,兩個人share份量就啱啱好👍🏻._.
._.
🐂|水牛城辣炸鷄漢堡|🍔