2019-05-23 79 瀏覽
唉!今日又同兩位老細開會,頭痛到裂開咁濟~收工後想對自己好啲,梗係要食好少少啦!!!!本應諗住尋日黎食既,但最後唔舒服,全日除左出去睇醫生之外就係床度休息~~其實真係好難選擇,Combe A, D, F, G都好吸引,不過我預左男友會揀Combe D,牛嘛佢實被迷住,我就應該2揀1係卡邦尼同西班牙海鮮飯中間選擇!!!!!Combe A : 卡邦尼大通粉配溫泉蛋(華都夫沙律,是日餐湯,蒜蓉牛油大蝦,卡邦尼大通粉配溫泉蛋,精選生果)Combe B : 葡萄雞飯配泰式辣魚餅(泰式青木瓜沙律,是日餐湯,泰式魚餅,葡國雞飯,精選生果)Combe C : 有骨豬鞍野菌汁配白酒煮青口(香橙紅菜頭沙律,是日餐湯,白酒煮青口,有骨豬鞍野菌汁,精選生果)Combe D : 美國安格斯西冷(9安士)荷蘭汁配南瓜薯餅(華都夫沙律,是日餐湯,香炸南瓜薯餅,美國安格斯西冷扒,精選生果)Combe E : Food Combe什扒配薯菜(華都夫沙律,是日餐湯,香炸南瓜薯餅,什扒配薯菜,精選生果)Combe F : 香煎挪威三文魚檸檬牛油汁配特式炸雞粒(香橙紅菜頭沙律,是日餐湯,特式炸雞粒,香煎挪威三文魚,精選生果)
唉!今日又同兩位老細開會,頭痛到裂開咁濟~
收工後想對自己好啲,梗係要食好少少啦!!!!

Combe A : 卡邦尼大通粉配溫泉蛋
Combe B : 葡萄雞飯配泰式辣魚餅
(泰式青木瓜沙律,是日餐湯,泰式魚餅,葡國雞飯,精選生果)
Combe C : 有骨豬鞍野菌汁配白酒煮青口
Combe E : Food Combe什扒配薯菜
Combe F : 香煎挪威三文魚檸檬牛油汁配特式炸雞
Combe G : 西班牙海鮮飯配焦糖青檸雞翼
(泰式青木瓜沙律,是日餐湯,焦糖青檸雞翼,西班牙海鮮飯,精選生果)
G西班牙海鮮飯
Combe D