2020-11-10 196 瀏覽
今日晚上嚟咗呢間小店食西餐,味道不錯而且價錢適中而且仲爆場,我叫咗個西班牙黑毛豬套餐和牛油果雞扒漢堡套餐。套餐主要跟杯嘢飲湯同餐包。地方環境不算太大,但都可以容納不少人。值得一提係這間餐廳出餐都算快,枱面上更有一支消毒酒精。而豬扒都可以選擇多少成熟。先來一個南瓜湯同埋餐包,南瓜湯都夠味,餐包正常,跟住來牛油果雞扒漢堡,份量好大同好足料,芝士味足夠配上洋蔥同蕃茄都有種新鮮的感覺,二雞扒是琳,所以不用咀嚼太耐,薯條都係好味。加拿大黑毛豬,我揀七成熟,完全會適合我種口味,唔會硬同有豬味,其他配料正常,而鮑魚都爽,雞翼更有蜜糖嘅甜味,仲有少少脆嘅感覺所以唔錯。而朱古力抹茶,不會太甜同時間朱古力同抹茶都好夾,所以覺得好好味。
,薯條都係好味。