2023-07-30 423 瀏覽
今日去屯市搵朋友,想食得豐盛啲,就去咗outback, 本身諗住食扒,但肥到佢有個二人餐,用HSBC 卡仲有優惠,就叫左個餐啦。佢個餐有好多嘢食,兩個人會食到捧住個肚走。首先佢會有個黑糖麵包,加埋啲cream cheese,個包熱辣辣,好好味。個洋蔥湯就正正常常,冇乜咁特別。我哋叫咗凱撒沙律,都係冇咩特別。牛扒配大蝦,個牛扒本身叫咗五成熟,但係嚟到嘅時候好似七成熟咁樣,入口唔算行人,但係亦都唔係特別嫩口。個白汁芝士大蝦闊條麵,係個餐入面最出色嘅一樣菜式。個面好夠味,啲蝦又爽口。大家都可以試吓。順帶一提,我都有叫到佢哋杯沙冰cider,真係好鬼大杯,其實可以兩個人share。同埋佢都幾好飲。我個朋友加左個焗薯,睇落都唔錯。本身諗住叫多兩個甜品,但係太飽喇,下次再試啦。

個洋蔥湯就正正常常,冇乜咁特別。

我哋叫咗凱撒沙律,都係冇咩特別。

本身諗住叫多兩個甜品,但係太飽喇,下次再試啦。