2018-12-01 210 瀏覽
咕嚕咕嚕 again. 但今次好失望. 畀咗錢先同我講要等十幾分鐘 因為個爐仲未開. 都算, 三色薯條上枱先話冇黑松露醬 得鹹蛋黃醬. 我食三色薯條就係為咗個黑松露醬炸. 醬料唔係應該整定嘅咩? 店員話可以幫我整熱醬料 當然好啦, 凍冰冰嘅鹹蛋黃醬斷估都唔會香. 點知佢再畀返我嘅時候都係凍嘅🤢 完全食唔出鹹蛋黃味. 薯條真係唔可以一個人食 好飽. 加上如果唔係個醬料, 其實三色薯條係冇咩特別. 雞翼我本身係揀咗雙拼黑松露同抹茶朱古力味 點知 佢話黑松露要再等. 由於我趕住返學所以唯有全部要曬抹茶朱古力味😔 聞落同食落都有朱古力味嘅,但食食下我先醒起抹茶味去咗邊呢? 完全冇抹茶味! 總結 由於今次太失望所以 應該都唔會再食啦
  • 黑糖雞翼