2021-03-10 114 瀏覽
🥞💛 𝐅𝐫𝐞𝐞𝐇𝐜𝐚𝐤𝐞•721黑白是良知梳乎厘Pancake • Oreo芝士奶蓋1件$28 |2件$38 |3件$45•又到左葵廣掃街系列🥰呢一間係一個被捕手足開嘅舖頭 開店原因有幾個 其中係因為就算自己罪名成立 都可以提供到一啲經濟支持比女朋友🥺一睇成間舖頭嘅設計貼滿文宣同埋唔同嘅擺設都唔洗多講💛呢間抵食良心黃店一定要大大力支持🌟•佢地最主要係有下面幾款pancake可以揀🥳而改嘅名全部都係好有意思💛❶ 721黑白是良知梳乎厘Pancake • Oreo芝士奶蓋❷ 火魔Green Object梳乎厘Pancake • 焦糖青提子❸ 港朱噢工程梳乎厘Pancake • 格格脆芝士奶蓋➍ Yellow Objects梳乎厘Pancake • 楓糖菠蘿 •而我就揀左第一款試下🌟一拎上手就充滿住好香嘅蛋味🤩班戟嘅質地同出面百幾蚊個啲嘅舖頭絕對有得比❗️鬆軟得黎又夠哂空氣感但又唔會好爛到太一pat野😚Oreo碎再加埋芝士奶蓋係好肥🤣🤰🏼但勁match😍奶蓋唔會太甜太膩有奶香仲有少少嘅芝士鹹香點綴一下🧀🥰而且仲會送當日嘅精選雪糕🍦個陣送嘅就係蜜瓜雪糕🍈唔算係軟雪糕嘅質地 唔會融得好快 仲有少少
🥞💛 𝐅𝐫𝐞𝐞𝐇𝐜𝐚𝐤𝐞

721黑白是良知梳乎厘Pancake • Oreo芝士奶蓋