2020-06-06 840 瀏覽
上次食完d海苔怪味鳳凰卷之後,要快d用埋張餅卡佢。。。。 一張餅卡當$80 用。上次嘅海苔肉鬆鳳凰卷,食完真係唔會再買, 但係我又想俾多次機會佢, 所以我買咗個海苔蛋卷,睇吓佢係咪全部海苔味都係伏。。。。今次食落, 可能d蛋卷冇落咁多海苔, 所以個味冇咁怪, 都好脆嘅, 不過太薄, 真係食風咁, 食完成包都好似冇食過嘢咁, $18 唔係貴, 但係加多幾蚊響supermarket買一罐會抵食好多囉。。。我今次仲買咗黑糖馬仔,見好似幾吸引咁, 食嗰陣先知瀨晒嘢。。。。 佢成包嘢好難開, 4 件馬仔唔係獨立包裝已經衰, 個袋根本會整爛, 你封唔返口, 一次過要食晒4 舊, 又勁痴牙, 食到成手都係,食完滯到想嘔。。。 真係怕怕。。。 以後都唔敢再試

蛋卷
好薄, 食風咁,唔抵食
勁痴牙馬仔
黑糖馬仔