2019-07-11
今晚約左兩個女仔朋友食晚飯,其中一個朋友仔生日,佢鍾意香口野,上openrice睇下見呢間食評幾好一於試下😋七點令鐘到,都有八成滿座,叫左幾樣野食😌😌上菜係勁快!!🤣🤣🤣好似已經整好拎出黎咁😂😂椒鹽炸軟殼蟹~唔洗三分鐘就拎出黎😂😂黎到係有香味既,不過微暖,明顯唔係岩岩炸起,我就無試過,朋友就覺得一般😌👇🏻牛肉雞肉串燒拼盤~緊貼住軟殼蟹上枱😂各三串牛及雞😌😌無豬揀,幾好味既,雞牛都唔鞋口,唔洗點醬都好有味👍🏻👇🏻蕃茄蟹頭糕湯檬粉~係深水埗食過間係好好味既!但呢間就整得一般😅賣相係幾得既😌😌之不過我食唔到同蟹糕有乜關係😂😂如果當佢普通蕃茄湯檬,酸咪咪咁,係無問題既😌👇🏻柚子鮮蝦沙津~柚子沙津是必叫的😍個汁酸得黎帶少少辣,令人胃口大開😆有兩隻燒過既蝦,仲有足料既柚子,好唔錯😍👇🏻越式燒魚~唔知佢係咩魚,但比我地想像中細條😂😂另外明顯岩岩燒出黎,仲出緊煙😌外皮好香脆,但啲魚肉唔乾之餘仲幾有魚鮮味,一致好評呀😋👇🏻總括呢間小店,菜式唔算好多,但大路野都有齊晒,味道都ok既😋最令人驚嘆係上菜奇快🙈🙈服務幾好,員工幾殷勤熱心,而且小店無加一服務費👍🏻亦無切餅費,價錢屬於接受範圍,我地食晒野都無好似吹
總括呢間小店,菜式唔算好多,但大路野都有齊晒,味道都ok既😋最令人驚嘆係上菜奇快🙈🙈服務幾好,員工幾殷勤熱心,而且小店無加一服務費👍🏻亦無切餅費,價錢屬於接受範圍,我地食晒野都無好似吹我地走咁,但要提提,我地眼見都幾多碗同湯羹有彬🤔🤔所以要睇清楚先好用!