2009-07-30 25 瀏覽
我們一行四人到大埔遊玩, 晚上特意去三小姐處吃飯, 慶幸不用等位, 但見環境煙霧很多,可能係炒東西所發出的煱氣........坐下時, 開始点東西, 詳談一會兒后, 食物都好快便上枱,我們还飲啤酒, 真係人生快樂事。不好意思, 可能我要求高, 对食物有獨特見解~相片 1的評論 : 肥豬肉一堆, 口感真係麻麻地~ 相片 2的評論 : 無乜蟹的鮮味, 有点失望~ 相片 3的評論 : 墨魚丸都不錯, 開頭原本叫芝士丸, 因佢比錯, 吃了數粒, 便叫他更換, 都有品嚐芝士丸, 無乜芝士味 。相片 4的評論 : 魚仔幾好味, 呢碟都 ok~ 整体上都, 不過不失啦 ~ 可能明星效果, 會有人去幫襯~ 才有位, 時間剛好下午1:30左右, 首先試了批先, 蘋果批好好味, 而雞批略為麻麻地,我們叫每樣兩个, 吃下都不過多, 还可品嚐此餐廳的下午茶, 薯條+炸豬扒, 因我朋友品嚐, 她覺得都不錯。
我們还飲啤酒, 真係人生快樂事。
不好意思, 可能我要求高, 对食物有獨特見解~
相片 1的評論 : 肥豬肉一堆, 口感真係麻麻地~

相片 2的評論 : 無乜蟹的鮮味, 有点失望~

相片 4的評論 : 魚仔幾好味, 呢碟都 ok~

整体上都, 不過不失啦 ~ 可能明星效果, 會有人去幫襯~

品嚐, 她覺得都不錯。
肥豬肉一堆, 口感麻麻地~
老實講, 麻麻地, D糯米太軟, 蟹無乜鮮味~
炸墨魚丸~
不錯~
整体都ok, 不過不失~
2009-07-26
炸墨魚丸~
不錯~
整体都ok, 不過不失~