2022-09-27
⭐️要等一段時間既章魚燒💭平時都有一直買開其他分店既章魚燒,唔知係咪因為呢間分店等候範圍比較窄同埋旺角區可能真係比較多人買黎食,又驚去左附近行下走翻入黎又要再逼過,所以感覺上呢間分店既章魚燒好似等得特別耐咁。。。🙅♂️可能因為其他分店既舖位等候位置比較開揚,今次等候既地方總感覺有小小焗~雖然都等左半個幾鐘,但係我覺得個章魚燒個味道同其他分店係差唔多既!🌸真。黑松露章魚燒 (HKD36)🌟🌟🌟落完單d 章魚燒係一批批出,所以攞個陣都等左幾個人攞左先到我,到我攞到既時候都仲係就已經微微凍左既, 個章魚燒有好濃郁既黑松露味!味道黎講,係一如既往好味既章魚燒黎~💭不過我下次如果再食既話都係prefer 去翻其他分店,始終等候位置開揚d 同埋等攞野食個陣多d 野👀下。
🌸真。黑松露章魚燒 (HKD36)🌟🌟🌟