2024-03-11 13 瀏覽
《廢茶(京瑞廣場2期) (沙田)》 經過石門去探朋友覺得有啲口乾,見呢間廢茶嘅金句好似我人生座右銘咁 要學習耍廢先唔會令人生白費 就飲你啦😋🥭芒果奶蓋沙冰 🍨芋頭芋泥奶蓋沙冰熱底嘅我次次叫野飲都會一眼揀落去沙冰度,而次次都係會忘記左上一次嘅教訓咁一啖chur落喉嚨😂然後冰凍感直衝腦門⚡️😂係當年思_冰嘅回憶殺今次嘅芒果沙冰配奶蓋兩間之間互相中和,唔會太甜太酸亦唔會太膩👍🏻而雙芋奶蓋係好濃郁嘅芋頭味,有芋泥口感亦有粒粒芋頭嘅夾雜,係有初代沙_王芋頭珍珠嘅感覺😝🧇芋泥肉鬆餅窩夫食完呢個甜品係好有滿足感🤭芋泥甜甜的,肉鬆咸咸的,鬆餅窩夫啱啱整好外脆內軟,三者係絕配!新年仲同場加映小遊戲,當你係個秒錶度按中特定數量嘅8字,可以享有唔同嘅優惠有得玩有得食仲有得折🙌🏻食物質素 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5用餐體驗⭐️⭐️⭐️⭐️/5性價比 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5如果你都想試下呢間懶洋洋嘅廢水同甜品都出色廢茶,記得bookmark定呢間餐廳,約埋三五知己一齊嚟試下👨‍👨‍👧‍👦 地址: 沙田石門安群街1號京瑞廣場2期地下G36號舖
《廢茶(京瑞廣場2期) (沙田)》

🥭芒果奶蓋沙冰 🍨芋頭芋泥奶蓋沙冰