2011-10-09
再寫。我本來都唔諗住再寫呢間野因為你都見我岩岩寫完。但見樓下有食友話少料﹐真係講出個point來﹐為了證實比各方食友睇﹐有相有真相﹐我再寫﹗﹗皆因我有兩張coupon唔用唔抵所以我幅桌﹗如圖﹐真係$3一個topping少成甘﹗你睇睇D oreo碎﹗有無搞錯﹗同埋呀叔老闆真係堅長氣﹐唔該快手少少落單...今次終於有問我想要咩味yogurt了。同埋去次次去個mochi都係售罄。我懷疑根本未有過。如果正價$22加$9 3 toppings﹐我一定食到喊﹗30幾蚊,crumbs一定好過呢度囉﹗ 現成topping我唔講了﹐除左份量少之外﹐味道機本上唔會有錯啦。藍梅完全無味。但最小$3幾粒我真係無oreo碎甘興﹐一小羹﹐半塊餅面都無﹐如果出面街價$15/gram﹐三蚊即係幾多﹖你自己話有幾離譜﹗唔知啦﹐其實我唔係成日黎但見呀老闆又係度train D女員工。呀女員工係系甘比老闆望住底下工作﹐唔多唔少都淆底掛﹖見拒手震震好緊張甘。真慘。兩杯同價﹐明顯一杯多一杯少(兩杯唔同日子買的﹐多的一杯個日呀老闆interview緊一個女仔﹐坐開左一邊)。可能係D員工實在太生手﹐所以個個人落既份量唔同。真係撞手神
唔知啦﹐其實我唔係成日黎但見呀老闆又係度train D女員工。呀女員工係系甘比老闆望住底下工作﹐唔多唔少都淆底掛﹖見拒手震震好緊張甘。真慘。兩杯同價﹐明顯一杯多一杯少(兩杯唔同日子買的﹐多的一杯個日呀老闆interview緊一個女仔﹐坐開左一邊)。可能係D員工實在太生手﹐所以個個人落既份量唔同。真係撞手神。既然出面用秤既制度﹐保證公平﹐何必係呢到碰運氣﹖﹗又唔係有咩個人之出非食不可既signature﹗
終於用晒D coupon了﹐謝天謝地。永不回來﹗