2018-01-07
1915 瀏覽
Muji 有cafe😍? 唔係馬😉?諗都唔諗就冲咗入去😂。 平時對Muji既印象梗係當然良好啦,應該話感覺非常十分之良好。 無論乾貨、食物我都好鍾意,尤其佢哋嘅綿花糖同綠茶糖。 質素無庸置疑!😉係咁睇佢啲menu見到啲Combo,真係好抵㗎! 今次我就可以嘆兩個包同埋飲一杯咖啡,重要只不過係四、五十蚊👍,平時一杯咖啡都四十蚊啦,另外仲可享有一個croissant同埋一個muffin。喺其他coffee shop已經100蚊有多啦, 喺呢一度一百蚊係有找呀😂 原來識食最緊要就係周圍去搵食。而家梗係要講吓食物質素啦,呢樣最緊要!咖啡超夠熱, 香噴噴,好誘惑💋 個面嘅奶泡亦都好有口感,奶味十足👉愛死佢❤。 至於飽點方面,一入門口你就知冇得輸,邊有香到咁㗎?我加咗個chocolate danish 同 mixed berry muffin, 前者係鬆鬆脆脆既酥皮,後者都係鬆軟度啱啱好既muffin, 難以抗拒! 大家如果想去試試,記得睇番供應時間,不過都係大半日時間都有呢個combo㗎嘞!睇番資料,原來佢係香港第二間Muji Cafe分店,今次新設麵包店部分,店內工房每日新鮮自製麵包,推介款
睇番資料,原來佢係香港第二間Muji Cafe分店,今次新設麵包店部分,店內工房每日新鮮自製麵包,推介款式包括日系抹茶鬆餅及歐洲風意大利包。