2022-09-21 596 瀏覽
之前去同老公去玩具街行已經想試呢間架啦,不過上次食飽先發現…今日經過就黎試下呢間❤️食食下我老公眼都唔眨係咁望後面原來有2個靚姐姐係到拍片介紹🙈啲機pro到我想收返自己部iPhone🤣食物流心芝士包一定要like 社交平台!送個流心芝士包!好食又熱又脆!個包係挖得好深!啲芝士超正!😆咬一啖係會爆漿咁濟咖哩芝士牛腩焗飯係香濃咖喱汁!個飯好大,不過上面啲牛腩焗到有啲乾…係有啲飯焦感覺,不過得一舊芝士焗雞飯超多芝士!🫡原本以為個兜好厚好淺,但原來個飯嘅份量都好多,男士就食得晒🤔我見2張枱,包括我都食唔晒,好彩我有人幫手🤣加大檸檬茶加大再加$5🤣好似啤酒杯咁大!佢呢到嘅檸檬係角切,仲有青檸。下次要叫走冰先🤔半杯冰,茶底比較淡,感覺飲緊凍檸水。我見好多人加錢係嗌奶蓋,不過呢期窮🥲環境呢到地方淺窄,大人黎食都ok,我見好多接放學嘅嫲嫲婆婆都係嗌外賣走。地方都光猛,佢哋抹枱都有枝消毒液噴下。不過咁啱隔離枱走,佢噴個下大門打開,風一吹🥲我食晒啲噴霧😑我知一定唔係火酒
食食下我老公眼都唔眨係咁望後面

食物

流心芝士包
一定要like 社交平台!送個流心芝士包!好食

又熱又脆!

個包係挖得好深!啲芝士超正!😆
咬一啖係會爆漿咁濟

咖哩芝士牛腩焗飯
係香濃咖喱汁!個飯好大,不過上面啲牛腩焗到有啲乾…

係有啲飯焦感覺,不過得一舊

芝士焗雞飯

加大檸檬茶
下次要叫走冰先🤔半杯冰,茶底比較淡,感覺飲緊凍檸水。
我見好多人加錢係嗌奶蓋,不過呢期窮🥲

2022-09-21
5 分鐘 (堂食)