2021-11-11
見到杯痴_線朱古力就一直想去試🍫Menu 🧸 : 對自己好d大滿足早餐配自家製果醬 $243(喵喵多士 | 澳洲M5+和牛 | 薯角 | 沙律 | 雙份日本炒蛋 | 茄汁焗豆)巨。午餐肉 | 🧀 | 雙份日本滑🥚 | 🥑芥末醬 牛角包 $73痴_線朱古力🍫 $55_________________________食物🧸 : 大滿足早餐嗰個和牛係薄左小小,但係有油花既牛,牛味都不少。沙律竟然有秋葵👍🏻。但不得不提一下個自家製果醬,我叫左無花果伯爵茶果醬,好多無花果肉,微微的帶果甜同香氣,加埋伯爵茶味都好出,兩隻味完來好夾,清甜同茶令我回味。🤤牛角包也不錯,午餐肉好厚,牛角包好鬆脆,加埋勁多滑蛋,配埋🥑芥末醬,令到成件無咁油膩既感覺。痴_線朱古力俾我想像中無咁濃,再濃d更開心,不過唔太甜👍🏻。(不過匙羹同杯碟都好特別)*我嗰日10點去到做第一枱客人🤭Address🧸 : (海港城)尖沙咀廣東道3號海港城馬哥孛羅香港酒店G樓連卡佛
Menu 🧸 :
對自己好d大滿足早餐配自家製果醬 $243
痴_線朱古力🍫 $55
_________________________
食物🧸 :
大滿足早餐嗰個和牛係薄左小小,但係有油花既牛,牛味都不少。
沙律竟然有秋葵👍🏻。
*我嗰日10點去到做第一枱客人🤭