2016-05-14
大概一點上到呢到,見到都坐左唔少客人。見到bar枱有位就自己坐低左,然後就叫左一件cake同一杯piccolo latte. 等左大概五分鐘,店員就送左件cake黎,一望落去簡單等黎都幾吸引蛋糕面係桂花味嘅啫喱,淡淡清香得黎又唔太甜,而個豆腐芝士個豆味都幾出,對我呢個豆腐痴黎講,呢個蛋糕我都幾滿意。享受黎件豆腐蛋糕嘅時候,呢個細細杯嘅piccolo latte 就出現係我面前啦!杯咁細都可以拉到咁靚嘅花,果然係有啲功夫一飲落去成個感覺好舒服,唔會好strong嘅同時又唔會好似只係飲奶咁。老闆話佢地係自己炒豆,之後個餐廳啲人開始慢慢小,就同老闆同員工傾下咖啡傾下啲蛋糕,成件事好relax Cafe入面係咁嘅~佢地仲會有自家muffin 買,雖然都幾想試,不過食左件蛋糕都已經食咖落其他啦。下次啦,我一定會再返黎,並埋未試嘅蛋糕,再同啲員工交流下咖啡經❤️繼續加油,有心機嘅小店
杯咁細都可以拉到咁靚嘅花,果然係有啲功夫
老闆話佢地係自己炒豆,之後個餐廳啲人開始慢慢小,就同老闆同員工傾下咖啡傾下啲蛋糕,成件事好relax Cafe入面係咁嘅~ 佢地仲會有自家muffin 買,雖然都幾想試,不過食左件蛋糕都已經食咖落其他啦。
繼續加油,有心機嘅小店