2024-05-31 331 瀏覽
住左喺呢附近幾十年,睇住間舖開,但其實一直無乜幫襯過,都係近呢幾年先有去食,1個月最多都係食1次,不過次次食都覺得keep到個水準,味道唔錯,餃子大大隻,個湯底都好飲。雖然未至於好食到驚豔嘅感覺,但人手包餃,家的味道咁啦~ 不過見好多人話店員態度差,我又忍唔住想幫佢平反下。每次黎幫襯(真係唔係常客),老板(唔肯定係咪)都好親切迎接。今日落雨,諗住外賣。即使舖內已經8成滿,老板係咁叫我坐低等,唔好出去淋到雨。比完錢個收銀姐姐無比單我,個老板係咁幫佢道歉。我話出去行住等外賣,佢又叮囑我小心路滑。拎外賣時又再三叮囑我睇熱唔好淥親。唔單止係咁對我,我見佢都有同其他客人傾計,送佢哋出門口。雖然唔知其他投訴佢哋態度差嘅客人經歷左啲乜,但就我所見所聞而言,佢哋絕對係好親切。食物方面推介鮮肉紫菜餃,紫菜味好香濃。

食物方面推介鮮肉紫菜餃,紫菜味好香濃。
2024-05-31
10 分鐘 (外賣自取)
  • 鮮肉紫菜餃