2024-03-30
復活節假期我哋係wegomall 玩✨順便醫肚我哋揀左隔離Metro Cafe 食😜餐廳設計色彩繽紛🌈設有兒童櫈同兒童餐具🍴絕對啱一家大細嚟食飯👨👩👧👦🆓‼️係復活節假期凡於 🌟 3月29日至4月1日🐣期間,惠顧 Metro Café成人午膳套餐 / 晚膳套餐 一份,即可免費獲贈 👧🏻 👦 兒童套餐 一份‼️🍮第二份或以上兒童套餐以半價優惠享用🤩👧🏻兒童餐揀左肉醬意粉🍝雞翼薯條,橙汁,仲有啫喱糖🍬豐富又好味,食到舔舔脷👅🍝卡邦尼意粉伴溫泉蛋意粉上有大大塊煙肉,雜菌,個汁好濃郁,每條意粉都掛上滿滿汁同芝士🧀好邪惡😆仲有溫泉蛋,唔錯🥩石燒安格斯牛柳定食上到枱吱吱聲,仲出晒煙,牛柳好香牛味,輕輕炭燒過,外皮脆香,切開肉質粉嫩🥰,點埋燒汁味道更提升,定食付上珍珠米🍚豆腐麵豉湯,沙律🧇美式窩夫伴雪糕 煉奶及花生醬食完主食點都要食返個甜品💕即叫即整窩夫,外脆內軟,窩夫搽上花生醬🥜加好大球雲呢拿雪糕,窩夫底有煉奶,真係邪惡又好味🤤
我哋揀左隔離Metro Cafe 食😜
餐廳設計色彩繽紛🌈設有兒童櫈同兒童餐具🍴
絕對啱一家大細嚟食飯👨👩👧👦
🍮第二份或以上兒童套餐以半價優惠享用🤩
👧🏻兒童餐揀左肉醬意粉🍝雞翼薯條,橙汁,仲有啫喱糖🍬
豐富又好味,食到舔舔脷👅
🍝卡邦尼意粉伴溫泉蛋
🥩石燒安格斯牛柳定食
🧇美式窩夫伴雪糕 煉奶及花生醬
食完主食點都要食返個甜品💕即叫即整窩夫,外脆內軟,