2022-02-16
情人節前既星期六同女朋友去左呢間店試下佢個星座主題下午茶,聽到佢話呢個主題只係做到3月,所以大家想試的話就要早D去位置係酒店頂樓,室內空間唔算大,出面好似有露天位,不過冇出去望所以唔知實際情況,景觀都幾開揚,黃昏時份會幾有 feel係openrice訂位同時買埋個 package,職員會早一兩日whatsapp confirm booking,到左之後比手機號碼佢check booking就 ok職員幾有禮貌,環境亦都算企理,而且D咸點都係即場整出黎,所以整體觀感唔錯由於係星座主題,所以total有12款小食,一半甜一半咸,建議梅花間竹or跟星座順序食,咁就唔會食甜點食到膩咸點相對上比較優質,由於係啱啱整起,所以炸物相當香脆而且好香,甜點就係一般水平,唔難食但都冇咩驚喜雖然食物質素唔算係好top,不過4百零蚊有咁多款小食再加杯野飲,人均2百頭可以打卡食飽再hea下,個人覺得幾抵之後會出新主題,大家可以因應返自己個人喜好睇下想試邊隻
之後會出新主題,大家可以因應返自己個人喜好睇下想試邊隻