2019-08-07 48 瀏覽
經過油麻地呢間細細地幾骨子嘅泰國餐廳,望落個menu價錢都相當親民(主食大概都係$50-$60左右),於是就坐低試一試!門口掛住五隻雞🐥🐥🐥🐥🐥當然要試下呢度嘅海南雞啦我地共嗌左兩個主食,除左海南雞飯,仲有Pad Thai兩個主食好大碟,海南雞大舊得黎亦夠嫩滑,pad thai就算唔加青檸本身都好夠味另外仲嗌左幾個小食,價錢同主食相約。首先有泰式豬頸肉脆脆沙律唔好睇小個份量,內藏好多塊豬頸肉!肉質仲幾夠淋tim!我地揀左小辣,聞落同食落都零舍惹味第二款小食係生菜包,比較唔好芫茜嘅我感覺呢款小食較重芫茜味,但其實啲碎豬肉係醃得好香口嘅最後仲嗌左泰式大串燒雞飲品同一般泰國餐廳種類差不多,我地就揀左椰汁紅豆冰同龍眼冰整體覺得呢間餐廳價錢相宜,食物質素又唔錯,下次行開要再encore!

門口掛住五隻雞🐥🐥🐥🐥🐥當然要試下呢度嘅海南雞啦

我地共嗌左兩個主食,除左海南雞飯,仲有Pad Thai

最後仲嗌左泰式大串燒雞

飲品同一般泰國餐廳種類差不多,我地就揀左椰汁紅豆冰同龍眼冰
2019-08-07