2017-10-06 350 瀏覽
開左好耐一直都無試,因為見到出面條人龍即刻打退堂鼓😂,但朋友突然話想食,又加上要等佢收工,所以⋯嗯~ 等左約20mins左右吧,終於到我啦,可惜既係朋友仲未到⋯你知啦,有D食店要人齊先比入架麻,等到位都無用。點知哩間又比我入去喎~ 無無聊聊,唯有獨自睇住個Menu先。EE...第一個感覺係:都幾多Choice ~ 唔似得某Pizza店,黎黎去去得幾味,重點係,你望下個價錢,堅親民價。朋友終於到左啦,say hi 之後就同佢講— order 唔該。周打海鮮湯-味道調教得是可以的,同埋材料都好足,入面有細細粒:火腿、魷魚鬚、蛤肉等⋯⋯同時有湯又點少得蒜蓉包😏熱辣辣永遠係最好味的,用外脆內軟來形容就最合適不過了,仲有係最喜歡💕它濃濃的蒜蓉味,放下落湯又另一種口應,真係食極都唔厭。Pizza-水牛芝士:平時「隊」完舊pizza就已經開始食唔到好多,所以我係鐘意食薄批,因為可以食多D唔同野,至於哩個水牛芝士,老實說芝士味不太重,但是夠輕身,食完好似無食過🤣香脆三文魚塊-望落去都已經感受到脆皮~因為佢係熱左既三文魚,所以一早預左無生既鮮味,但都算係有另一番風味。哩排生的三文魚好似話有事,所以都係將

香脆三文魚塊-望落去都已經感受到脆皮~因為佢係熱左既三文魚,所以一早預左無生既鮮味,但都算係有另一番風味。哩排生的三文魚好似話有事,所以都係將就下啦⋯ 其實除了無鮮味外,都不太差的,反而無左腥味。