📍2訪! 價位親民 假日下午茶有少少震憾 好抵食~🌀 芋泥肉鬆蛋餅 微酥餅皮加上蛋層 配搭肉鬆+芋泥 整個蛋餅食落口感豐富! 好推薦芋泥控試試 大量芋泥顆粒夾雜於芋泥餡中 微甜沒有太多調味 唔會好搶口 食落質感綿密 鹹甜味道相夾! 🌀 T1輕盈常餐估唔到假日都有下午茶! 4款下午茶套餐好抵食 平均都係$50 左右🙋🏻‍♀️ 套餐包括有滷肉飯+ 精選炸物籃+ 飲品 滷肉飯分量唔少 醬汁微甜鹵肉超入味 加入豆皮絲 口感即刻豐富咗! 炸物籃有甜不辣/花枝丸/ 鹽酥雞 大讚甜不辣 香脆外層配上煙韌口感~🌀 台式芋圓刨冰 配開心果趴睡熊布丁天氣太熱 食返個刨冰相當消暑🥵 有牛奶味/黑糖味揀 我就揀咗牛奶味清清地 可以選配 5款配料 仙草凍 冬瓜凍都做得出色 夠滑溜之餘仲食落好濃味 丸子同芋圓都夠煙韌 只能說滿滿的料~作為開心果控 決定加埋呢隻🐻 好得意! 軟綿綿口感 有淋上開心果醬嘅部分 開心果味超濃👍🏻 原來平日下午茶時段 台式芋圓刨冰做緊堂食買一送一優惠😻 可惜平日黎唔到🥲
📍

2訪! 價位親民 假日下午茶有少少震憾 好抵食~

🌀 芋泥肉鬆蛋餅

🌀 T1輕盈常餐