2023-10-03
餐廳裝修都好有風味,menu上主要係食飯、麵同埋小食等等,但係飲品種類又幾多款,價錢亦都好親民,唔怪得知晚飯嘅時間都咁多人。巴剎雞飯佢雞件嘅數量都幾多,雞件肉質都好滑,仲可以點埋佢嘅青醬 ,酸酸辣辣咁好開胃。佢嘅油飯亦都好香,忍唔住一啖接一啖。炭燒沙嗲 6串佢嘅沙嗲可以由豬/牛/雞入邊揀兩款,今次就揀咗豬同埋牛,首先讚一讚嘅係,佢上枱嘅時候會用一個迷你嘅炭爐,入邊真係有粒炭㗎,所以就會好香炭香味,配上佢嘅沙嗲醬,好惹味,值得推介。山打根皮淨蛋餃呢個皮蛋餃喺出邊好少見到,佢有湯餃或者炸餃,唔想咁熱氣嘅可以嗌湯餃,入邊嘅豬肉加埋皮蛋嘅鹹香味,好好食。油菜油菜就正常發揮。羅漢果龍眼冬瓜茶杯嘢飲主要味道係羅漢果味較重,而冬瓜茶龍晏就帶少少甜味,佢就唔係好甜嗰啲飲品,飲落去有健康嘅感覺。百香果烏龍冷泡茶平時啲冷泡茶會好口寡,但係佢呢個留咗少少百香果,少少甜,但係果香味會令到佢個味道豐富咗。
巴剎雞飯
炭燒沙嗲 6串
山打根皮淨蛋餃
油菜
油菜就正常發揮。
羅漢果龍眼冬瓜茶
百香果烏龍冷泡茶