2021-03-16
朋友想試所以陪佢去食,因為事前開左open rice睇到負評就抱住唔高的期望去,結果有驚喜1.朋友叫左天婦羅定食,熱辣辣上。我地影左5分鐘影入口仲係脆熱。我一向麻麻d天婦羅的蝦覺得d蝦肉無味又得層炸衣。但呢度可能本身d蝦ok,又覺得幾好食。2.我叫鰻魚飯,上枱個燒ge色澤勁靚。個鰻魚質素對得住價錢,惟一問題係份量對我黎講有d大,鰻魚汁偏甜我食到一半就開始食滯_(:з」∠)_3.外場個阿叔staff好醒水,我唔小心搞到袖口成pat鰻魚汁漬。我未出聲就見到個阿叔去拎濕毛巾比我。但個濕毛巾都捽唔甩d漬,阿叔拎左杯加左梳打粉的凍水比我,教我拎毛巾浸一浸d梳打水再濕敷個袖口,無諗到敷左5分鐘就去到漬!(不過個袖口濕Q曬😂整體可能我同朋友剛好遇到個好ge外場同內場,無論係食物定服務都好滿意,對得住個價錢,食得好開心🥳