2021-02-12 258 瀏覽
難得可以早收工,又想放縱吓自己,就決定去呢間喺觀塘區名字響噹噹嘅Burger店朝聖。餐廳嘅地點俾我想像中易搵,喺創紀之城一二期嗰邊,喺一個叫愛琴坊嘅food court入面。如果沿住巧明街行,見到一個好有酒吧feel,用木裝飾嘅戶外dining area,嗰度就係Moo Moo喇。Burger+set😀跟set可以揀薯條/柚子汁沙律,餐飲除咗汽水仲有提供紅茶、Earl Grey等熱飲。😬薯條係凍嘅,不求即炸但翻熱咗先出餐會好啲。魚Full之堡😀漢堡包包皮有驚喜,外脆內軟,唔係罐頭式嘅嘉頓漢堡包。😬魚柳冇咩魚味,調味不足又唔夠醬汁搭救,整體味道較淡。經典之堡(牛)😀牛堡有肉味又冇筋,啱啱煎起,非常juicy。加埋芝士同醬汁,洽到好處。佢哋仲有唔同口味嘅Burger可以揀,有啲都幾有特色。如果你係Burger控就唔好錯過呢間喇!

Burger+set

😬
薯條係凍嘅,不求即炸但翻熱咗先出餐會好啲。

魚Full之堡
魚Full之堡

😀
漢堡包包皮有驚喜,外脆內軟,唔係罐頭式嘅嘉頓漢堡包。

😬
魚柳冇咩魚味,調味不足又唔夠醬汁搭救,整體味道較淡。

經典之堡(牛)
經典之堡