2022-03-30
呢間人氣手作撻ig shop好出名,入到觀塘一定要試!每個月都會有唔同款式,不過都要撞下運氣,有時walkin未必買到自己鍾意想食嘅味買來做散水餅都係一個好選擇!因為包裝、味道同埋撻嘅外型都好靚好吸引兵今次就買咗三盒去party!當中包括《奶蓋芋泥》、《伯爵茶麻薯》、《鐵觀音朱古力》、《玄米抹茶麻薯》、《桂花烏龍》及《焦糖布丁》口味!個人覺得奶蓋芋泥最好味,撻底有層厚厚的芋泥,仲有牛乳芝士同埋戚風蛋糕,令到成個撻更加有層次《伯爵茶麻薯》、《玄米抹茶麻薯》同《桂花烏龍》個味道都比較清新,鍾意冇咁甜同埋口味清新啲嘅朋友仔呢幾個味道都會比較適合另外《鐵觀音朱古力》同埋《焦糖布丁》口味就比較重口味少少,但係味道好特別真係食得出鐵觀音同埋焦糖布丁嘅味道🥰一個撻如果自己食嘅話會好飽,兩個人share就啱啱好!頒發軍階:上將🎖🎖🎖🎖
頒發軍階:上將🎖🎖🎖🎖