2022-09-15 264 瀏覽
相信大家都知道觀塘有唔少隱世嘅餐廳,今日介紹呢間啦Chill-I,喺味道同賣相上邊都非常有驚喜!☺️☺️☺️.一嚟到餐廳,服務員已經好殷勤咁招待我哋,雖然餐廳唔算好大,但坐枱都算舒服!😁😁😄.今次試咗佢哋嘅午市套餐,價錢合理,味道都值得一讚!👍🏻👍🏻👍🏻.全日早餐($108)呢個全日早餐夠晒豐富,有齊三文魚、蕃茄、大啡菇、香腸、煙肉、薯餅、沙律菜、煎蛋等!份量非常多,連埋嘢飲,其實好抵食!👍🏻👍🏻👍🏻今次我就叫咗平時飲開嘅Cappuccino,估唔到咖啡質素都有水準!食完呢個咁大份嘅早餐,飲杯咖啡即刻醒神曬!😁😁😁.泰式青咖喱雞扒飯($98)呢個咖喱飯感覺好清新,好似去咗泰國咁😍不單止有烤得好靚嘅雞扒,仲有我最鍾意嘅牛油果。味道非常之配合!成個夏天海灘嘅感覺返晒嚟😍😍😍.薄荷檸檬梳打($38)今年去到九月天氣仲係非常之熱,所以今次專登揀咗薄荷青檸梳打,估唔到口味非常清新消暑,薄荷嘅味道仲非常之提神!大家一定要試吓!😋😋😋.總括而言,呢間位於工廠大廈人嘅餐廳,味道服務都值得大家前來品嚐,附近仲有唔少outlets 同APM商場,食完飯可以周圍行吓街!😆😆😆
全日早餐($108)

泰式青咖喱雞扒飯($98)

薄荷檸檬梳打($38)

• 薄荷青檸梳打
  • 青咖喱烤雞扒牛油果