2024-08-15
今日同啲Friend一齊嚟到呢間位於觀塘嘅Mini Friday👭。入到去之後,即刻被佢嘅悠閒氣氛同舒適環境吸引住❤️,一個字,正!🥗頭先就冧住凱撒沙律配三文魚先😋。沙律清新爽口,脆嫩嘅生菜配上三文魚實在夾晒,食落口爽快得透,食完就驚「呢個沙律咁正,真係少見」😍。接埋就係我哋個喇沙帆立貝意粉🍝,呢個係好食㗎到爆㗎!帆立貝肉質鮮甜,配上濃郁嘅喇沙醬汁,夾得好撚正,真係食完仲想再黎一碟😋。就嚟到我哋嘅重頭戲啦,嗰就係芝士牛肉漢堡🍔。啲牛肉味道好夠滯,夾上芝士,味道豐富得嚟,每一啖都令人陶醉。食落口肉質鮮美,爆嘅係汁,令人食到唔捨得停👏。食咗嘅之後,自然要嚟返杯雪糕雜果賓治放工。甜甜嘅冰沙配上新鮮嘅水果🍍🍓,食落口脆爽得黎又唔會太甜,正!😍最後,我哋再嚟咗杯紅酒🍷。嗰種醇厚嘅果香,真係一試難忘!😊食完之後,我同班friend都十分滿足。Mini Friday真係一間抵食嘅餐廳,由食物到環境都Strong爆!絶對值得推介俾大家😎,一定要試下佢!😁
最後,我哋再嚟咗杯紅酒🍷。嗰種醇厚嘅果香,真係一試難忘!😊