琴日放假等埋朋友觀塘收工,朋友帶咗我去觀塘一間餐廳食晚飯。餐廳面積都幾大,座位寬躺坐得都比較舒服。餐廳以半自助形式想食意粉最平Pasta + Salad $298起想食主菜Main Course + Salad $328起✨自助區食物選擇都幾多,▪️海鮮:藍青口、翡翠螺、凍蝦▪️水果:橙、火龍果、哈密瓜▪️甜品:藍莓芝士蛋糕、啫哩、蝴蝶酥、曲奇、朱古力布朗尼、多款糖果▪️自助沙律吧:沙律菜+配料、薯仔沙律、莎樂美腸、火腿、螺絲粉、鷹嘴豆沙律、煙三文魚、醃青瓜▪️熟食:燒賣、蝦餃、粟米、蜆、炸薯條、避風塘蘿蔔糕、煎餃子、西湯✨主菜▪️香煎蘇格蘭三文魚柳三文魚柳比較厚身,外皮煎得好香好脆,魚肉嫩滑充滿魚油香味,三文魚籽嘅鹹香魚油味同日式高湯忌廉汁做配搭,更提升三文魚柳嘅鮮味。▪️炭烤伊比利亞黑毛豬鞍我揀咗8成熟,口感仲非常軟腍又多肉汁,肉味香濃油脂豐富,但食落唔會覺得膩,我對豬嘅印象改觀左,高質嘅豬絕對可媲美高質和牛,呢個值得推介。另外餐廳設有酒吧區,想同朋友傾偈飲酒都有另一個天地。
琴日放假等埋朋友觀塘收工,朋友帶咗我去觀塘一間餐廳食晚飯。

餐廳面積都幾大,座位寬躺坐得都比較舒服。餐廳以半自助形式
想食意粉最平Pasta + Salad $298起
想食主菜Main Course + Salad $328起

✨自助區
食物選擇都幾多,
▪️海鮮:藍青口、翡翠螺、凍蝦
▪️水果:橙、火龍果、哈密瓜

✨主菜
▪️香煎蘇格蘭三文魚柳
香煎蘇格蘭三文魚柳

▪️炭烤伊比利亞黑毛豬鞍
炭烤伊比利亞黑毛豬鞍

另外餐廳設有酒吧區,想同朋友傾偈飲酒都有另一個天地。
2022-12-21
香煎蘇格蘭三文魚柳