2023-07-05 52 瀏覽
前排黎觀塘海濱啲寫字樓見完客,就search下附近有咩好餐廳同女朋友食飯。我見呢間喺同一棟商廈嘅Lagom Kaffe評價幾好,就一於試下啦!呢度環境好闊落,座位好多,所以唔會擔心好迫。食物選擇頗多,聽店員介紹呢度嘅義大利粉幾多人叫,所以就選了兩份義大利粉,分別係軟殼蟹義大利粉同埋黑松露帶子義大利粉。兩份義粉嘅份量都頗多,賣相吸引,而且攞上黎嘅時候熱辣辣。軟殼蟹義大利粉辣辣地好惹味,而且啲軟殼蟹炸得好香好脆。至於黑松露帶子義粉嘅紀廉好濃好creamy,三粒帶子都好大粒,而且鮮味十足。餐廳門口有個好大嘅甜品櫃,裡面嘅蛋糕都好吸引,所以我地就忍唔住叫左一件柚子cheese cake同埋Opera cake。兩件蛋糕都唔會太甜,而且造型唔錯,唯獨比較細件,唔夠喉呀!總結:呢度食物質素頗高,環境舒適,值得推薦!

呢度環境好闊落,座位好多,所以唔會擔心好迫。

總結:呢度食物質素頗高,環境舒適,值得推薦!
  • 黑松露帶子義大利粉