2021-10-28 371 瀏覽
Casa Margo (觀塘)觀塘偉業街93號9樓901-902室Grilled Norwegian Salmon $150係半熟三文魚柳!終於食到唔係煎至全熟嘅三文魚😍 魚皮脆卜卜唔再講~魚柳外身煎脆~而入邊仲係保持粉嫩半熟狀態!👏🏻 食落啖啖魚油香味~夠哂juicy🙈 底下嘅醬汁都幾特別~乳酪嘅微酸中帶點香草味🌱 配菜表現亦都唔輸蝕~薯角應該用左蜜糖煎香~食落甜甜的!😋冬菇亦都爆香咗!正😄Grilled Chicken Thigh $118雞腿肉用上無激素雞🐔~雖然唔知有咩分別~但真係食雞有雞味!雞味重過平時出邊食雪藏解凍雞扒!薄薄一層雞皮煎至香脆~🤤連平時唔食雞皮嘅我都食埋🙈 肉質唔會死實 ,有咬口!好食😋Creme Caramel- Pandan flavour $58雖然主菜好好食😋但都唔及甜品咁驚喜!第一次食一個咁滑口嘅布甸~唔識點形容🤤仲要難得有斑蘭口味!平時食斑斕蛋糕都食唔出班蘭葉香~但呢個真係有一陣陣香草🌿回甘味👍🏻問老闆/(店員)~原來佢哋係用班蘭葉榨汁~而唔係用現成斑蘭香料粉🤭誠意可嘉👏🏻 真心$60一個布甸都覺得值得試👉🏼👈🏼
Casa Margo (觀塘)
觀塘偉業街93號9樓901-902室

Grilled Norwegian Salmon $150