2023-03-15
Tasty Fabio觀塘工廈小店嘅西餐真係驚艷啊!👌🏻 雖然價格睇落去唔算貴,但係食物嘅質素真係好好。甚至開店前都要排長龍等位,就證明咗佢地嘅人氣啦。👏🏻 雖然星期五同假日嘅情況可能會唔同啲,不過我哋真係好幸運可以搵到座位。 佢哋嘅QRcode點餐系統操作好簡單又快捷,食物上嚟嘅速度都好快。🚀$110美國封門柳🤤 牛肉外觀美麗,入口唔會太難咬,肉汁十足。每份有兩塊肉,肉質鮮嫩多汁,食量大嘅人可能會覺得唔夠食啦。我哋揀咗薯蓉做配菜,佢好滑順,唔會太油膩,有啲牛油香味.👍🏻$95香煎挪威三文魚扒煎得金黃嘅三文魚皮脆而唔會太硬,一咬就可以感受到魚油同肉汁嘅流動,好Juicy。加埋啲甜美嘅芥末醬,可以中和三文魚嘅油膩感。不過一塊可能唔夠,如果你食量大啲嘅話,可能要考慮叫多份啦.👍🏻$15餐湯午餐時,佢哋會免費提供餐湯。忌廉磨菇湯係現煮嘅,唔係用罐頭湯料,加埋一小塊蒜蓉包,好好味.👍🏻$10哥倫比亞即磨熱咖啡唔算特別,但都唔會令人失望啦.☕️
美國封門柳
忌廉磨菇湯
蒜蓉包
哥倫比亞即磨熱咖啡
$10哥倫比亞即磨熱咖啡
唔算特別,但都唔會令人失望啦.☕️